استاد درس خارج حوزه علمیه نجف اشرف با بیان این که دشمنان در تهاجم فرهنگی به زیرساختهای اجتماعی جوامع اسلامی رسوخ کرده و آنها را ویران میکنند، تاکیدکرد: باید با بیسوادی فرهنگی در جوامع اسلامی مقابله کنیم.
وزیر ارشاد درگفتوگو با رسانههای ملی کشور ترکیه گفت: در ایران اسلامی دچار تروریسم رسانهای هستیم. در جای جای دنیا اتفاقاتی رخ می دهد که عادی جلوه داده میشود اما اتفاقات مشابه آن در ایران با واقعیت و اخبار جعلی بازتاب خلاف واقع پیدا میکند.
انجمن مسلمانان در ایالت باهیا در برزیل از دانشگاه هاروارد خواستهاند جمجمه مرد مسلمانی که به بردگی گرفته شده بود، و گمان می رود رهبری قیام معروف بردگان مسلمان آفریقایی در این ایالت را در سال ۱۸۳۵ بر عهده داشته است، را بازگرداند.
شبکههای اجتماعی در فضای مجازی شاهد واکنشهای متعددی در مخالفت با اظهارات ضد اسلامی «اریک زمور» کاندیدای سابق ریاست جمهوری فرانسه و سیاستمدار راستگرا در این کشور بود.
رئیس جمعیت قولنا و العمل در لبنان گفت: نخستین پیامی که باید به مسلمانان بدهیم آن است که ای امت محمد با یکدیگر متحد شوید زیرا وحدت میان مسلمانان موجب اقتدار ماست.
دادگاه کره جنوبی در پاسخ به شکایت 8 نفر از مسلمانان علیه شورای شهر منطقه «بوک گو» در شهر دایگو در خصوص متوقف کردن ساخت مسجدی در این شهر، به نفع مسلمانان حکم داد.
سازمان همکاری اسلامی از افزایش احساس دشمنی با مسلمانان در برخی کشورهای اروپایی ابراز نگرانی کرد و خواستار ایجاد گفتمان سازنده برای تقویت همبستگی میان فرهنگها و احترام متبادل شد.
انتشار محتواهای ضداسلامی در رسانههای اجتماعی، به خصوص توییتر که منشا اصلی آنها آمریکا، بریتانیا و هند است، موجب مشکلات فراوانی برای جوامع اقلیت مسلمان در سراسر جهان شده و با توجه به درخواستهای مکرر جوامع و سازمانهای مختلف، توییتر برای حذف این محتواها یا کم کاری میکند و یا هیچ اقدامی انجام نمیدهد.
سازمانهای حقوقی و فعالان حقوق بشر حکومت چین را به کشتار مسلمانان آویغور در روزهای گذشته با قطع غذا و دارو به روی آنها به بهانه مبارزه با انتشار ویروس کرونا متهم کرده و خواستار دخالت فوری مجامع بینالمللی شدند.
سفیر چین در سازمان ملل متحد در ژنو از عدم همکاری کشورش با شورای امنیت سازمان ملل متحد بعد از صدور گزارشی در خصوص نقض حقوق مسلمانان در ایالت «سینکیانگ» خبرداد.